Gruppetimer

Gjør trening gøy igjen, vi gir deg dagens beste time! I løpet av 60 minutter får du:

Variasjon

Opplev varierte og spennende treningsøkter som utfordrer deg både fysisk og mentalt. Våre gruppetimer gir deg en miks av styrke, kondisjon og smidighet for en helhetlig trening.

Personlig oppfølging

Våre dyktige instruktører guider deg, gir personlig oppfølging og sørger for at du utfører øvelsene riktig. Uansett ferdighetsnivå, vil du føle deg trygg og motivert.

Fellesskap

Opplev den positive energien fra et støttende fellesskap. Sammen motiverer vi hverandre til å yte vårt beste og nå nye høyder.

Personlig trening

Individuell veiledning, maksimal fremgang:

Skreddersydd til dine mål

Våre personlige trenere gir deg en individuelt tilpasset treningsopplevelse, skapt rundt dine spesifikke mål, enten det er vekttap, styrkeøkning eller økt kondisjon.

Fleksibilitet

Vi tilbyr personlig trening en-til-en eller, to-til-en, eller i større og mindre grupper på alt fra 4-20 personer. Tilpass treningen til din tidsplan og individuelle behov.

Motivasjon og ansvar

Med en personlig trener får du ikke bare faglig veiledning, men også den ekstra dosen motivasjon og ansvar som kan gjøre hele forskjellen.

Bedrift

Styrk teamet og øk produktiviteten med skreddersydd bedriftstrening – en investering i helse og samarbeid!

Teambygging gjennom trening

Vår bedriftstrening er skreddersydd for å fremme samarbeid og styrke relasjonene i bedriften. Felles treningsopplevelser bidrar til å bygge et sterkt fellesskap.

Økt produktivitet og energinivå

Gjennom regelmessig trening får ansatte økt energi, fokus og produktivitet.

Bedre arbeidsmiljø og redusert fravær

En sunn og aktiv livsstil kan bidra til å redusere sykefravær og øke trivselen på arbeidsplassen. Vår bedriftstrening gir de ansatte et verktøy for å opprettholde god helse.

Egentrening

Alle medlemmer hos oss har fri tilgang til egentrening.

Egen sal

Vi har en egen sal, skreddersydd for egentrening, og utstyrt med alt du trenger for å gjennomføre effektive treningsøkter.

Fleksibel treningstid

Egentrening gir deg friheten til å tilpasse treningsøktene etter din egen tidsplan. Velg de beste tidspunktene som passer for deg.

Kombiner egentrening og gruppetimer

Vi tilbyr forslag til treningsøkter du kan gjøre på egen hånd som passer å kombinere med våre gruppetimer. Som medlem hos oss får du tilgang til alt dette i egen app.