Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får på CrossFit Thime.
Finner du ikke svar på det du lurer på kan du kontakte oss på post@crossfitthime.no

Hvordan kommer jeg i gang?

Du må på ingen måte være godt trent eller trene deg opp for og starte med crossfit. Hos oss finner du folk i alle fasonger og aldre. Vi tilpasser alle økter etter ditt behov og sørger for at du gjør treningen hos oss basert på ditt utgangspunkt. Du vil derfor fort oppdage stor progresjon og mestringsfølelse hos oss.

Det er mulig og få en prøvetime hos oss før du velger og gå på introkurs eller melder deg inn, ta kontakt på post@crossfitthime.no for dette.

Dersom du har trent CrossFit før og ønsker og melde deg inn kan kjøpe medlemskap her

Dersom du ikke har trent CrossFit før kan du lese om introkurs å fylle ut interesseskjema her

Send oss en epost på post@crossfitthime.no så hjelper vi deg.

Introkurs har som hensikt og introdusere deg til treningsprinsippene knyttet til crossfit, og spesielt våre egne treningsprinsipper på Crossfit Thime. Her vil du få en god introduksjon til Crossfit Thimes treningsfilosofi, hva crossfit er, praktisk info knyttet til våre bookingsystemer osv. Du får også en introduksjon i de mest grunnleggende bevegelsene til crossfit. Etter endt introkurs vil du være bedre rustet samt ha en økt forståelse av hvordan vi gjør ting hos oss, samt hvordan du skal forholde deg når du kommer på trening.

Vi anbefaler alle som ikke har trent crossfit før og ta et introkurs hos oss, dersom du har trent crossfit tidligere trenger du ikke og ta et og kan melde deg inn hos oss med en gang.

Introkurs arrangeres 1-4 ganger i måneden avhengig av periode i året. Kurset varer i 2 timer å holdes i et av våre lokaler. For mer info angående introkurs kan du kontakte oss på post@crossfitthime.no

Medlemskap

Crossfit Thime har 1 måneds gjensidig oppsigelsestid. Oppsigelsen må skje skriftlig og bekreftes av CrossFit Thime før den er gjeldende.

Kontrakter med binding kan ikke sies opp før bindingstiden er ute. Etter bindingstiden gjelder 1 måneds oppsigelse.

Kontakt oss på post@crossfitthime.no hvis du ønsker å si opp medlemskapet ditt.

Ja, det er mulig og fryse medlemskapet. Kontakt oss dersom dette er ønskelig. Vi har faste retningslinjer for hva vi anser som god nok grunn til frys av medlemskap.

Vi har forskjellige priser på våre medlemskap basert på hvor lenge du ønsker og binde deg, vi har også studentrabatt dersom du kan vise til gyldig studentbevis. Mer informasjon om priser og våre medlemskap finner du her: bli medlem

Alle over 13 år kan i utgangspunktet starte og trene hos oss. Skulle du være i tvil om hva som vil være det rette for deg kan du kontakte oss på post@crossfitthime.no

Et medlemskap gir deg tilgang til alle våre gruppetimer samt egentrening i våre treningslokaler.

WOD og timeplan

Vi har et bredt spekter av ulike gruppetimer. Vi har WOD som er forkortelse for dagens økt, alle våre WODer vil inneholde den samme økten uavhengig om du gjør den morgen og kveld. På WOD følger vi programmet Kriger Box Programmering, her vil du oppleve variert trening og et bredt spekter av øvelser.

Meld deg på timer via timeplanen, er du allerede medlem kan du bruke Wondr appen for å booke timer.

Du finner treningsplanen våres i appen Beyond the Whiteboard eller på https://krigertraining.com/wod/

Hvis du ikke har drevet med CrossFit før kan du booke en gratis prøvetime

Hvis du har drevet med CrossFit tidligere kan du booke en drop-in via timeplanen våres her: Timeplan

En gruppetime starter med at en instruktør forklarer økten som skal gjennomføres på timen. Deretter vil man gå gjennom en generell oppvarming, for og så gjøre en spesifikk oppvarming mer rettet mot den aktuelle økten. En økt kan bestå av en,to eller tre deler avhengig av hva som er målet på den aktuelle timen. Dersom du er usikker på hva du skal gjøre på den aktuelle timen, vil du også få hjelp av instruktøren til og finne ut hva som er passende for deg.

Våre åpningstider er 06:15-22:00 på hverdager og 08:30-17:00 helger. Tilgang til lokalet utover åpningstid er også mulig ved hjelp av nøkkelkort. Eget nøkkelkort kan anskaffes mot et depositum som blir refundert når man leverer tilbake nøkkelkortet. Det er også en nøkkelboks hengende utenfor vårt lokale med et nøkkelkort inni.

Du har fri tilgang til og trene utenom gruppetimer. Det er dog slik at gruppetimer har prioritet på utstyr og plass, og de som egen trener må tilpasse seg dagens gruppetimer og samtidig ta hensyn til disse når de egen trener

Personlig trening

Vi tilbyr ulike PT produkter, vi har PT 1-1, 2-1 samt PT gruppetimer. Vi tilbyr også egentreningsprogram samt online coaching.

Vi tilbyr gruppetimer for din bedrift. Treningen er skreddersydd deres treningsbehov og kan gjennomføres i grupper opptil 20 stk.